159
כל מי שיצא לו לאכול מעוגיות הגרנולה המדהימת של מיכל, כבר יודע על מה ולמה המהומה
אז היו שביקשו בסתר והיו שהצהירו בגאווה שהם רוצים את המתכון, והינה, מיכל בכבודה ובעצמה מעלה את המתכון לאתר.
בהצלחה לכן/ם!
2 כוסות קוואקר (שיבולת שועל)
1 כוס קוקוס
1 כוס סוכר חום (כהה לא בהיר, אחרת זה לא נמס טוב)
1 כוס קמח לבן (או מלא אבל אז הן יוצאות קצת כבדות)
לערבב יבשים
להמיס (אפשר גם במיקרו):
כף דבש
¾ חבילת חמאה (או מרגרינה)
½ כפית אבקת סודה לשתיה
להוסיף מומסים ליבשים, לערבב היטב, להוסיף כף או שתיים מים (כך שהכול ספוג).
להפוך על תבנית שטוחה ולמעוך היטב!! ככל שהן יהיו יותר מעוכות הדוק כך יקטן הסיכוי שהכול יתפורר.
להכניס לתנור בחום בינוני לבין 5-10 דק' (זהוב- גוון חום בהיר)
וכאן החלק החשוב, לחתוך לקוביות ישר כשמוציאים עם סכין חדה, אחרת זה יתקשה ובחיתוך יתפורר.
בתאבון!!